måndag 21 juni 2010

Tillfälligt avbrott

Det är för mycket på en gång nu. Mycket på jobbet, mycket med flytten, mycket med den tjocka magen. Jag tar tillfällig bloggpaus och återkommer när vi installerat oss i nya lyan och gått på semester. Må gott tills dess!

I´m too busy at the moment to have time for blogging. I´ll be back when we moved into the new apartement and I am on vacation. Take good care until then!

tisdag 15 juni 2010

Klänningar att drömma om

Två dötjusiga klänningar från Anthropologie för er med midjan i behåll. Den understa älskar jag för modellens skull, den översta för tyget - en klänning med cyklar på, sweet!

Two lovely dresses from Anthropologie to dream about.

torsdag 10 juni 2010

Ett shoppingtips

De här snygga trällorna kan man numera handla, inte bara i butiken Rundgång/Som Ny på Kristianstadgatan i Malmö, utan även via Som Ny webshop! Där finns även en massa andra godbitar att lägga vantarna på.

Check out my friend´s new webshop where you can buy these cool clogs!

Tre månader kvar

Jag har ökat den dagliga fruktdosen och tar numera järntillskott varje dag för att försöka få bukt med sprickorna i mungiporna.

Kärlbristningar på benen, tilltagande ludenhet på magen och ett bukskinn som spänner som om det skulle spricka - detta till trots älskar jag att vara gravid. Älskar att känna rörelserna från honom där inne, att någon reser sig på bussen för mig, att jag blir förbisläppt i toakön på krogen och att spåna namn ihop med barnets far. Att vara gravid är rent av romantiskt.

Nu är det snart bara tre månader av väntan kvar.

I eat more fruit now to get rid of the cracks in the corners of my mouth. Despite all the changes to my body I love being pregnant.

tisdag 8 juni 2010

Helgens loppisfynd

Helgens loppisrunda började i Anderstorp och avslutades i Skurup. Jag fick verkligen anstränga mig för att inte handla - vi rensar ju ut inför flytten! Men några småsaker fick följa med hem, och det till det modesta priset av 75 kr.

Visst är den lilla dramaten (shoppingbägen på hjul) bedårande? En tjuga gav jag för den. Jag hade den i vuxenstorlek sedan innan. Sex assietter i Gustavsbergs serie Adam för en tia, man tackar! Och en uppvridbar baby som kan komma väl till pass vilken dag som helst. Fem spänn.

Förutom dessa fynd köpte jag även en karott med lock från Rörstrand - perfekt att servera färskpotatis i - och en grå kofta. Jag hoppas att intresseklubben antecknar flitigt?

Some flea market finds from last weekend.

torsdag 3 juni 2010

Skavt och grönt

Igår hittade jag den här bloggen med fina inredningsbilder i den där genren där skavda möbler, naturmaterial, gröna växter och en dämpad färgskala är top of the pops. Jag lägger bilderna till inspirationsarkivet inför flytten.

I found this blog yesterday. Great inspiration for the upcoming change of apartments.