torsdag 10 juni 2010

Tre månader kvar

Jag har ökat den dagliga fruktdosen och tar numera järntillskott varje dag för att försöka få bukt med sprickorna i mungiporna.

Kärlbristningar på benen, tilltagande ludenhet på magen och ett bukskinn som spänner som om det skulle spricka - detta till trots älskar jag att vara gravid. Älskar att känna rörelserna från honom där inne, att någon reser sig på bussen för mig, att jag blir förbisläppt i toakön på krogen och att spåna namn ihop med barnets far. Att vara gravid är rent av romantiskt.

Nu är det snart bara tre månader av väntan kvar.

I eat more fruit now to get rid of the cracks in the corners of my mouth. Despite all the changes to my body I love being pregnant.

3 kommentarer:

 1. Finaste vän! Saknar dig! /Ia

  SvaraRadera
 2. ända sedan min vän (poppelerika) blev gravid har jag på något sätt gjort en totalvändning känslomässigt, jag blir tårögd bara av att titta på fina magen känns det som. jag som inte ens gillat barn. nu längtar jagefter ungen hennes!
  blir rörd av din mage också hörru :-)

  SvaraRadera
 3. Vad gulligt att du blir rörd Christina! Jag bölar också varje gång jag ser en nyfödd unge på TV - antar att det är hormonerna som dansar hambo...

  SvaraRadera

Hej! Vad tycker du om mina inlägg? Kommentera gärna, kommentatorsfältet är öppet för alla. /Daisy