onsdag 1 december 2010

Saffransskorpor och diskodans


Igår lyckades jag baka saffransskorpor. Otis lät mig göra det om jag samtidigt dansade för honom till P3-popen. Då, och bara då, kunde han acceptera att jag inte gav honom fullt fokus hela tiden.

Receptet på skorporna hittade jag hos Underbara Clara. Jag måste säga att jag är lite spänd på att se om hon orkar och hinner vara lika pysslig när hon får sin bebis...

Tid ja. Dagarna försvinner läskigt fort när man tar hand om ett litet barn. Alla sa det, men jag trodde nog inte riktigt på det. "De sover ju mest i början" tänkte jag. Inte visste jag då att de helst sover i ens famn. Nu sover Otis mer och mer i sin vagga tack och lov. Det känns som att jag fått lite av livet tillbaka.

Tyvärr hinner jag inte läsa och kommentera andra bloggar på samma sätt som tidigare. Jag ber om ursäkt för det, det blir kanske bättring framöver.

Yesterday I baked safron cookies, while dancing for Otis to keep him happy. It worked and the cookies turned out great!

3 kommentarer:

  1. ja, jösses, det är fullt upp med att ha barn. :) Tycker också att det ska bli kul att se Clara som mamma. Otis, är ett himla fint namn, har jag skrivit det förr kanske....(?)

    SvaraRadera
  2. Grattis till en finfin liten Otis, och en alldeles finfin blogg som jag upptäckt först idag, och jag blev så glad så hit vill jag komma igen hurra ropar jag.

    SvaraRadera
  3. Tack för grattis och tack för komplimangerna till Otis, eller hur man nu säger.

    SvaraRadera

Hej! Vad tycker du om mina inlägg? Kommentera gärna, kommentatorsfältet är öppet för alla. /Daisy