onsdag 30 december 2009

2010 - so fresh!

OK, det här är vad jag har ägnat mig åt idag. Renovering inför det nya året. Bokstavligen från topp till tå. Den lyxiga fotkrämen fick jag i julklapp.

Och så har jag gjort örhängen av ett par glittriga knappar.


Nyår firar vi med några få goda vänner och en sjujävla knytisbuffé (och alltså inte i en trädtopp...). Vi ska fixa blinier med kräftstjärtar och gorgonzolagifflar.

Nu ska jag ut och jaga efter bovetemjöl. Vi ses 2010!

I´m preparing for a fresh start for 2010. And I´ve made myself a pair of earrings from a couple of sparkly buttons, to wear tomorrow. We are spending the night with some good friends and a hell of a lot of food - and some drinks... See you in 2010!

6 kommentarer:

 1. Hoppas det blir fint! STOR nyårskram från mig.

  SvaraRadera
 2. Jag har samma knappar, vanatar fortfarande pa det ratta plagget att satta dem pa.

  Hoppas du far ett riktigt gott nytt ar!

  SvaraRadera
 3. Snygga örhänge! Var har du köpt själva hängena? Är de av titan? Tyckte att det såg ut så på färgen, men jag kanske är ut och cyklar? Letar nämligen efter titanhänge då jag har nickelallergi.
  Gott nytt!

  SvaraRadera
 4. Sorry Cim, det är nog nickel i de där hängena. Tror jag köpte dem på Panduro. Det är flera år sedan nu. Kanske har de titan numera?

  SvaraRadera
 5. Jag funderade på både skrubb och mask idag men hann inte förstås. Fina klänningen var för liten så den fick jag ge bort. Så nu blir det torrt ansikte medhalvtråkig omsydd klänning. Borde duga. Jag ska vara med härliga vänner. Gott nytt år!

  SvaraRadera
 6. just found your blog-I'm smitten!! You're so much fun to read about! I'll be back!

  SvaraRadera

Hej! Vad tycker du om mina inlägg? Kommentera gärna, kommentatorsfältet är öppet för alla. /Daisy