torsdag 18 november 2010

Knoppa, en välsignelse

Vi har köpt en vagga till Otis på Blocket. Knoppa heter den och man hänger den i taket. Vilken välsignelse! Han diggar den faktiskt och sover minst två gånger per dag och halva natten i den. Den gungar så fint.

När Otis är halvvaken i vaggan grymtar och flänger han runt i den så att den skakar och far. Det får mig att tänka på Gremlins, den där 80-talsskräckisen som handlade om små söta djur som man inte fick mata på natten för då förvandlades de till läskiga monster... Men han blir mindre och mindre monster och mer och mer en skön liten person som det faktiskt går att älska. Väldigt, väldigt mycket.

We´ve got a cradle for Otis, one that you hang from the ceiling. He likes it, thank goodness!

7 kommentarer:

 1. härligt ser det ut!
  och smart, platsbesparande. hade passat i vårat lilla sovrum.

  SvaraRadera
 2. Vad fint! Han ser ut att ha det mysigt. :)

  SvaraRadera
 3. Hm, jag skulle aldrig bloggat så glatt om vaggan - idag har Otis tvärvägrat att sova i den... Han vill bara sova vid mitt bröst, suck.

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt det ser ut.
  Tror nog jag ska bygga en till mig sjalv och sova hela vintern. ;))

  SvaraRadera
 5. Hihihi ..hihi..nu fick du mig att skratta igenkännande..tack för det - dessa gremlins! Ja, snart har jag en också :) och jag önskar verkligen att vi hade en sån där "knoppa" till honom! Ska se om jag finner någon jag mer, för det hade passat perfekt till vårat sovrum!
  ...och vad kul att du hittade in till mig med :))

  Kramar Lycke

  SvaraRadera
 6. Hei, så fin vugge, og så flott at han sover godt i den!

  SvaraRadera
 7. Hej,

  Jag hittade just hit via Krickelin. Vad jag förstår så har ni precis fått tillökning, Grattis. Knoppa vaggan hade vi också till vår lilla tjej, helt suverän.. Vilken fin blogg du har, jag ska kika runt lite och kommer absolut tillbaks.

  SvaraRadera

Hej! Vad tycker du om mina inlägg? Kommentera gärna, kommentatorsfältet är öppet för alla. /Daisy