lördag 23 januari 2010

Loppisabstinens

Det måste vara något fel på mig. Ett par nätter den här veckan har jag drömt att jag varit på gigantiska loppisar och fyndat massor av schyssta saker. Senast igår natt hittade jag en sjömansblus och fina presenter till en kompis som fick barn för inte så länge sedan. I drömmen alltså.

Diagnos: jag lider av loppisabstinens.

Idag försökte jag råda bot på min åkomma genom att ta ett varv på favvoloppisen - men hittade inte ett jota. INTE EN ENDASTE LITEN PRYL. Så nu ligger jag här med frossa. Och skäms lite över mitt sjuka materiella behov.

Bilden har jag lånat av Vintageportalen.

I´m seriously suffering from thrifting abstinence. A couple of nights this week I dreamed that I´ve been at gigantic thrift stores finding heeps of lovely junk. Last night for example, I found a sailor´s blouse. So today I went to my favourite thrift store - BUT DID NOT FIND EVEN ONE LITTLE THING. Now I feel worse than ever, and also a bit ashamed of my sick material cravings...

9 kommentarer:

 1. Vet precis hur det känns! Här hemma säger vi att det suger i loppistarmen och det kan bara stillas med en ordentlig "loppisfix".

  SvaraRadera
 2. I know the feeling!!
  Längtar också efter lite hederligt loppande:)
  Allt gott

  SvaraRadera
 3. Förra helgen besökte jag två gigantiska loppisar med stort G och det gav ingen större utdelning. Total besvikelse. Med andra ord jag har också total loppisabstinens och fyndbegär.

  SvaraRadera
 4. Åh den svåra konsten att inte ha förstora förväntningar på fynd när man stegar in på en loppis...
  Och hurra för dig! För ett tag sedan snubblade jag över en blogg som jag tyckte så mycket om, men glömde sen namnet på den. Det var ju Vintageportalen. Tack! Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 5. Jag lider med dig.
  Det var en jumble sale i helgen men min gubbe var inte pigg pa att kora mig dit.
  Dar roffar man at sig allt man ser och grejerna kostar ca 1-2 kr/styck i slutandan. *suck*

  Jag kan knappt halla mig tills car boot sale sesongen startar i april.

  SvaraRadera
 6. Ååå det är så tråkigt när det blir så...Jag var en sväng på myrorna i helgen. Hittade en klänning med den var precis på gränsen till för liten. Surt! Men håller på å lägger ut den på alla tänkbara vis...

  SvaraRadera
 7. ja men det e inget fel att lida av det..gör jag med ibland...fast efter barnböcker..men också sjömansklänningar! just vintageportalens klänningar är ju helt makalösa! vill ha!!

  SvaraRadera
 8. Jag har ett par äckligt snygga sailorplagg i newoldstockpartiet som jag inte tagit ut i butiken än. Jag tror faktiskt inte att jag kommer kunna sälja dom även om jag kanske aldrig använder dom själv. Det är vad jag kallar habegär... men nåt roligt ska man väl få ha!!!

  SvaraRadera
 9. ojoj


  jag känner igen det dära. jag är shoppoholic...
  du vet
  jag heter lovisa och jag är shoppaholic...
  det finns ju inget bättre än att gå och skrota på loppisar och fynda lyckligheter.

  SvaraRadera

Hej! Vad tycker du om mina inlägg? Kommentera gärna, kommentatorsfältet är öppet för alla. /Daisy