söndag 10 januari 2010

Sista veckan med stjärnan


Imorgon börjar sista veckan då julstjärnan fortfarande får sitta uppe. Nu längtar både pelargonerna och jag efter ljusare och längre dagar.

The upcoming week is the last one for the Christmas star in our kitchen window. Both my plants and I are now seriously longing for brighter and longer days.

6 kommentarer:

 1. Jag gillar verkligen din blogg. Tittar in här nästan varje dag, så jag har lagt till dig i min blogglista. Hoppas det är ok.

  Ses!

  SvaraRadera
 2. me too! (longer and brighter days, it's been cloudy and chilly wet for a week!)

  SvaraRadera
 3. Det känns redan nu att det är ett annat ljus ute...och bättre blir det.

  SvaraRadera
 4. Den dar gitarren ser intressant ut!
  Vad ar det for marke? Har du fler bilder? :)

  SvaraRadera
 5. vi plockade ner våra stjärnor i söndags redan. orkade liksom inte med dem. istället har jag satt upp min vita plastkaninslampa jag fick i julklapp i fönstret! älskar änderna som flyger i mittersta bilden och pelargonens blad på sista bilden. du är en duktig fotograf! Kram

  SvaraRadera
 6. Little Rascal: det är en Levin something something. Min mans, även om jag önskade att jag pallade lära mig spela någon gång. Den är i ganska dåligt skick tyvärr.

  Helena: vad snäll du är, tack! Jag har också den där kaninlampan. Den står framme året runt och gör mig alltid lika glad. Änderna är från en loppis.

  SvaraRadera

Hej! Vad tycker du om mina inlägg? Kommentera gärna, kommentatorsfältet är öppet för alla. /Daisy