tisdag 20 oktober 2009

Afternoon tea i Köpenhamn

Förra helgen var inte dum den heller. Då blev jag överraskad med en tur till Köpenhamn. Nåja, jag hade listat ut att det var dit vi skulle, men det gjorde ju inte saken sämre.

Det var de här lymlarna som kokat ihop överraskningen.

De hade läst här på min blogg att jag önskade mig ett besök på Tea Time i födelsedagspresent.

Vi blev sockerstinna på scones med sylt och clotted cream och kage i tre olika utföranden: citronmaräng-, jordgubbsmousse- och chokladtårta.

Min man blev också bjuden. De lila och rosa sockerhjärtana som fanns i sockerskålen provocerade honom. Jag tyckte de var förtjusande. Eller ok, det kanske var liiite over the top.

Om du förresten läst min blogg förut och undrat vem det var som anonymt skickade mig två presentcheckar för lyxbrunch på Hilton, också det i födelsedagspresent, så visade det sig vara min vän som bor i Lincoln i USA. Hennes grattiskort anlände någon vecka senare. Även hon hade läst min önskelista. Hurra för internet och hurra för de snällaste av vänner! Tack.

Last weekend we went to Copenhagen to visit Tea Time for afternoon tea. The trip was given to me as a birthday present. My friends that took me and my husband there had read my birthday wishlist on my blog. Hurray for the internet and hurray for the kindest of friends! Thanks ever so much.

5 kommentarer:

 1. Ser supermysigt ut! Och vilken himla fin man du har. :) Lyllos dig. :P

  SvaraRadera
 2. Ja, han är ett kap I tell you.

  SvaraRadera
 3. Lyxbrunch, vilken bra present :)

  SvaraRadera
 4. Köpenhamn är dejligt! Tack för fin kommentar på min blogg, nu ska jag kolla in din ;-) Och angående Kajs källare i Eslöv så har han inte öppet för allmänheten men du kan säkert maila honom och fråga! Kaj._persson@comhem.se

  SvaraRadera
 5. Fine little day: vi har bokat oss på lyxbrunchen denna söndag - snålvattnet rinner redan i mungiporna...

  SvaraRadera

Hej! Vad tycker du om mina inlägg? Kommentera gärna, kommentatorsfältet är öppet för alla. /Daisy