måndag 5 oktober 2009

En modig kattunge

Idag imponeras jag av Ann Abrahamsson som jag känner via min man, eftersom han ibland spelar ihop med Anns kille och hans band Domestic Bumblebees. Ann är med i en burlesque-grupp som heter Knicker Kittens.

Det är banne mig en konst att klä av sig snyggt och stilfullt! Och den konsten kan de. Dessutom har de fantastiskt tjusiga scenkostymer, hår och make-up.

Jag har tyvärr aldrig haft möjlighet att se dem live, men de har en massa klipp på sin hemsida. I juni i år vann de pris för "Most classic burlesque" i Las Vegas. Så här såg deras nummer ut:
Someone who truly impresses me is Ann who I know because my husband sometimes plays with her boyfriend´s great band The Domestic Bumblebees. Ann is a member of the burlesque group The Knicker Kittens. Talented as they are, they won an award för Most Classic Burlesque in Las Vegas earlier this year.

1 kommentar:

  1. Nej men vad mycket nytt på bloggen. Kul! och så snygg headern är. bildern ablev fina idag. kommer om en vecka, typ. jag har också blivit förtjust i kirseberg. mkt treligt.

    SvaraRadera

Hej! Vad tycker du om mina inlägg? Kommentera gärna, kommentatorsfältet är öppet för alla. /Daisy