fredag 2 oktober 2009

Bröllopsfrisyren

När jag skulle te å gifta mig i våras ville jag ha en riktigt tjusig 40-talsfrippa, ungefär som de här.
Söta Casey som har bloggen Casey´s musings var också en inspirationskälla.

Och så ville jag ha ett flor, som det här som hattmodist Emelie Ovesdotter använt till en av sina vackra kreationer (vänster bild). När jag inte hittade något flor, och eftersom jag tyckte det var lite dyrt att beställa från Emelie, gjorde jag en egen hårmoj med en fjäder i (det är jag till höger). Inte lika snyggt, men det passade in i resten av vårt budgettema. Vi fixade alla kläder, ja t o m ringarna, second hand.
Frisyren fixade mamma och jag hemma på morgonen, samtidigt som mamma också fixade med min brorsas tjejs hår och jag blev allergisk i ögonen av den vattenfasta maskaran. Hå och hej, det var cirkus!

Frippan blev kanske inte riktigt vad jag hoppats på - men gifta blev vi ändå och det var nog faktiskt den hittills roligaste dagen i mitt liv. Jo, på riktigt.

When I was about to get married last spring, I wanted a nice 40s hairdo. But since we decided to have a budget wedding, my mum and I ended up doing my hair ourselves. I even created my own fascinator. The whole thing didn´t turn out quite the way I wanted it - but I got married anyhow and had the best day of my life so far! For real. (That´s me in the last picture, and in the second last, on the right.)

2 kommentarer:

  1. Jag skulle också vilja kunna göra tjusiga frisyrer. Jag tycker du ska vara nöjd med den du hade på din finaste dag. Ursnyggt vännen! Nu kommer jag snart!

    SvaraRadera
  2. Tack kära vän. Jag blev nöjd med dagen, det var huvudsaken.

    SvaraRadera

Hej! Vad tycker du om mina inlägg? Kommentera gärna, kommentatorsfältet är öppet för alla. /Daisy