lördag 28 november 2009

Den bistra sanningenMan skulle kanske kunna tro att jag har en massa julpynt och pyssel på lut, eftersom jag är en loppisräv.Den bistra sanningen är att det här är allt vi äger i julpyntsväg:


Bilden med de fina 50-talsänglarna kommer från Sugartime, den med adventskalendern och den med de små granarna är från A Beautiful Mess, julbaksbilden är från underbaraclara. (Varför blir det ett sånt här jättestort hopp mellan bild och text i den nya inläggseditorn??!)

You would think I have a lot of Christmas decorations lying around, since I´m such a sucker for thrifts. But no, the only picture from our home is the last one. That´s the bitter truth.

6 kommentarer:

 1. Jag älskar bilden av ditt julgranspynt. En härligt kontrast mot det designade och välpolerade som är rätt vanligt förekommande i bloggosfären. Men några små änglar av tidningspapper kanske du kan fixa dig? Eller så har du bara en skön helg. Det tycker jag duger bra. Kram Anna

  SvaraRadera
 2. haha..håller med "mammagumman" att kontrasten är härlig!.
  Själv äger jag en julstjärna..that's it! men sen tycker jag inte att det behövs så mycket pynt för att få till en mysig jul/adventsstämning..lite värmeljus och lussebullar kan göra succé !

  SvaraRadera
 3. Vad snälla ni är. Jag håller med dig Ragnarsdotter, att det faktiskt inte behövs så mycket. Igår drack vi glögg och åt pepparkakor och i morse sjöng jag alla julsånger jag kunde komma på, så nu känns det rätt adventsaktigt UTAN änglar, tomtar och tingeltangel.

  SvaraRadera
 4. Ja, jag äger ungefär lika mycket julpynt och utav de grejer vi har, så är det bara en ensam elljustake som kommit upp i köksfönstret. Men det är ju faktiskt ingen brådska, det är ju flera veckor kvar. Såg att du hittat till mig också, kul!

  SvaraRadera
 5. Min stackars elljusstake funkar inte ens!! Insåg dessutom idag att jag inte har fixat nån julkalender till mitt barn... Han kommer säga i vuxen ålder "Jag minns min barndoms jular: trasigt julpynt, ingen julkalender och en stressad mamma som kastar ner köpespepparkakor i shoppingvagnen med stirrig blick..." Nej, så här får det inte bli! Måste skärpa mig. Fin blogg du har. Hit kommer jag gärna tillbaka.

  SvaraRadera
 6. Tack Sofia i den lilla världen. Det värmde. Och du - att baka och pynta tar en massa tid som du kanske hellre vill spendera med ditt barn, eller hur? Hurra för köpekakor säger jag. Man måste inte alltid vara så himla duktig.

  SvaraRadera

Hej! Vad tycker du om mina inlägg? Kommentera gärna, kommentatorsfältet är öppet för alla. /Daisy