lördag 14 november 2009

Lindyhoppetihop

Den här helgen går vi en nybörjarkurs i lindyhop. H*****e vad trötta vi är! Det är svårt, men kul. Jag ser fram emot när vi kan dansa som dem i klippet, omsisådär hundra år och sjuttioelva kurser senare.

This weekend we are taking a beginner´s lindyhop class. It´s hard but fun. We sure don´t look anything like the guys in the clip down below, unfortunately.

6 kommentarer:

 1. Ja, äntligen! Minns när jag 2003 för första gången såg killar och tjejer från Heptown och tänkte, det där vill jag! men sen blev det aldrig så. Förrän nu.

  SvaraRadera
 2. Jag och min sambo gick också en lindyhopkurs för några år sedan. Tyvärr tog det sig aldrig, men jag har fortfarande en dröm om att få svischa omkring på dansgolvet! Läste i Sydsvenskan att det var löjligt poppis i Kph.
  God söndag

  SvaraRadera
 3. Åh, den kursen skulle jag och en av mina manliga vänner också gå på, men jag har varit sjuk två veckor i sträck, så det blev inget med det. Det verkar ju så himla roligt!

  SvaraRadera
 4. Cim: Det var väldigt många köpenhamnare på kursen faktiskt. Jag är också rädd för att vi inte ska fortsätta dansa, jag är väldigt bra på att testa nya saker, men sämre på att fullfölja...

  SvaraRadera
 5. men åh va kul! jag har gått och velat och viljat länge tills alla kurser redan satt igång och jag har fortfarande inte börjat. jag tänker fortfarande...ok, nästa gång då.
  lycka till!

  SvaraRadera

Hej! Vad tycker du om mina inlägg? Kommentera gärna, kommentatorsfältet är öppet för alla. /Daisy