måndag 30 november 2009

Djur i gäng - lysande!

Apropå bambis (se mitt förra inlägg): en tjej jag känner har en sån här rådjurslampa. Den var fin hos henne, men jag tror det hade blivit lite overkill med en djurlampa till hemma hos oss. Vi har redan en kaninlampa och en ugglelampa.

Fast det är klart. När man ser dem samlade i ett sånt här gäng blir man ju ändå lite sugen... (bilder från Houseofhedda.)

A girl I know has this bambi lamp. It looked good at her place, but I think it would be a bit overkill at our place. We already have a rabbit lamp AND an owl lamp. Mind you, seeing them in a crowd like this gives me second thoughts...

3 kommentarer:

 1. nä min vän, man kan nog inte få för många djur eller djurlampor hemma. så är det bara! :-) jag har en ugglelampa hemma och ajg skulle, om jag bara hade råd, ha både en bambi och en ekorre också. och en vit kanin och sen skulle jag nog vilja ha en svamplampa också...nä nu får jag sluta! summa sumarum, the more the merrier!
  ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Ja, svamplampan är en favorit! Om vi får barn någon gång ska jag köpa en till barnrummet.

  SvaraRadera
 3. håller med christina. jag tycker nästan att det blir riktigt härligt i grupp. ett litet djurmöte. det är nog nånting jag borde skaffa mig, en djur lampa. underbart!

  SvaraRadera

Hej! Vad tycker du om mina inlägg? Kommentera gärna, kommentatorsfältet är öppet för alla. /Daisy