torsdag 26 november 2009

En hedrande nominering

Oj! Jag såg just att jag blivit nominerad av Älskade dumburk till stora bloggpriset i kategorin inredning och design. Det är knappast troligt att jag blir en av de nominerade i slutänden, men det är hur som helst oerhört hedrande.

För att försöka leva upp till det där med design, delar jag med mig av en idé: Den här bilden hittade jag hos Hello Tiger. I helgen letade jag på loppis efter roliga tavlor till en egen almanacka med riv-bort-blad. Jag hittade en perfekt liten blå- och vitrutig skärbräda och har inhandlat en kalender som jag nu bara ska fästa på brädan. Bildbevis på resultatet kommer.

Daisy says yeah has been nominated to a blog award in the design category, by Älskade Dumburk. I´m very honored even though I don´t believe that I will make it to the final nominees. To celebrate this I want to share an idea with you: pimp your calendar for 2010 by attaching it to some nicely shaped piece of wood, like in the picture above. I am making one myself out of an old blue- and white checked chopping board. I got the picture from Hello Tiger.

4 kommentarer:

 1. sv: nix har inte läst den som serie. ngt du rekommenderar? jag rekommenderar dig iaf att se filmen! superbra!

  SvaraRadera
 2. Kångrääts syrran!

  SvaraRadera
 3. Finfin kalender idé!
  Och du - jag tror att jag undviker loppisen på Sofielund!! ;-)

  SvaraRadera

Hej! Vad tycker du om mina inlägg? Kommentera gärna, kommentatorsfältet är öppet för alla. /Daisy