måndag 23 november 2009

Helgens bravader med en vapendragare av rang

Lördagen bjöd på strålande väder - äntligen! Min vapendragare Sara och jag cyklade iväg i arla morgonstund (eller nåja, strax efter tio) för att länsa stans alla loppisar på skräp.

Tomtarna regerar överallt just nu.

Sara var nöjd med att hitta billiga blockljus i massor av färger.

Jag dog nästan när jag hittade det här gipshuvudet. Har aldrig sett något liknande förut.Den här coola klockan ska hänga i Martinas butik.

Vi hittade lite annat smått och gott också, och var på det hela taget nöjda med rundan som avslutades med falafel, kaffe och äppelkaka hemma i köket.

På kvällen "avnjöt" vi en film av Daft Punk på Inkonst, där Syntjuntan satte musik till, spelad på hemmagjorda instrument.

-Det här är tortyr, viskade Sara till mig och jag höll med. Vi fnissade så vi skakade och kände oss som om vi var gisslantagna. Sedan thaimat. Vi skulle gå ut, men efter maten och med huvudena ringande av gnissel, sprak och tjut, ångrade vi oss, hyrde film och gick hem. Det är så bra för vi är alltid rörande överens min vapendragare och jag!

Snipp snapp snut, så var helgen nästan slut.

On Saturday the sun was shining for once, so my dear friend Sara and I took off for a thrift hunt. I found the most beautiful plaster head to put on the wall and some other really good stuff. The clock is for my friend Martina´s store.

8 kommentarer:

 1. Hej! tack så mycket, ja, den är väldigt härlig, lite som tant grön, tant brun och tant gredelin, fast med lite fel färger ;) Hoppas att allt är bra med dig med (:

  SvaraRadera
 2. Va! Har de loppis på Sofielunds Folkets hus? Undrar Cim

  SvaraRadera
 3. Ja, men den var verkligen sorglig. Bara några få bord och alla som sålde såg ut att vara på väg att ta livet av sig... Där gjorde vi inga fynd.

  SvaraRadera
 4. Vilket fint gipshuvud! Gillar det starkt! Får man fråga vad du fick ge för det?

  SvaraRadera
 5. Grattis till nominering önskar vännen vid din sida som nu inser att musikalen Cats faller henne bättre i smaken. Såg den igår på Cirkus i Stockholm och blev gripen av fantastisk scenografi, kostym, ljus och dans! Kanhända tortyr för andra men jag ÄLSKADE den!

  SvaraRadera
 6. Haha, ja du Sara, jag tror också jag hade gillat Cats bättre än Syntjuntan. Det är liksom inte så svårt att slå den uppöevelsen. Kram

  SvaraRadera
 7. Tjuettan: det var ju inget fyndpris på huvudet precis, men jag tyckte att det var värt sina 150 spänn.

  SvaraRadera
 8. Ändå ett kap! Trevlig blogg!

  SvaraRadera

Hej! Vad tycker du om mina inlägg? Kommentera gärna, kommentatorsfältet är öppet för alla. /Daisy